DONALDE, SRBINE: Predsjednik SAD-a izašao iz bolnice da pozdravi okupljene, tamo ga dočekala podrška Srba... (VIDEO)

Ispred vojne bolnice "Walter Reed" u kojoj se liječi američki predsjednik Donald Trump, zabilježen je i snimak na kojem okupljeni koji pružaju podršku američkom predsjedniku, između ostalih, drže i transparente "Srbi za Trumpa - pobjeda 2020".

  • Svijet

  • 05. Okt. 2020  05. Okt. 2020

  • 1

Agencija AP javila je da su ispred bolnice Trumpove pristalice sa zastavicama iz njegove predizborne kampanje, a s razglasa emituju pjesmu "Bože blagoslovi Sjedinjene Američke Države".

"Izuzetno cijenim sve fanove i ljude koji me podržavaju ispred bolnice. Činjenica je - oni zaista vole našu državu i vide kako je pravimo sjajnijom nego ikada do sada", napisao je na to Trump na Twitteru.

Američki predsjednik Donald Trump počeo je da prima terapiju steroidom deksametazonom, rekao je u nedjelju njegov ljekar Sean Conley, prenosi "New York Times".

Doktori tvrde da je Trump u petak imao visoku temperaturu, a u subotu mu je drugi put pao nivo kiseonika u krvi, ipak njegov medicinski tim kaže da bi u ponedjeljak mogao biti otpušten iz bolnice, gdje je primljen nakon pozitivnog testa na koronavirus.

Video možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...