SVIJET SE SMIJE TRUMPOVOM POTPREDSJEDNIKU: Usred debate Penceu na glavu sletjela velika muha, društvene mreže "gore"... (VIDEO)

Muha je na potpredsjedničkoj glavi ostala, otprilike, dvije minute, a iako ju je sigurno vidjela, Kamala Harris nije odreagirala na nju.

  • Šareni svijet

  • 08. Okt. 2020  08. Okt. 2020

  • 0

Pred kraj debate koja je bila mnogo mirnija od prošlosedmičnog obračuna Biden - Trump, na glavu potpredsjednika Mikea Pencea sletjela je ogromna muha.

altScreenshot

Muha je na potpredsjedničkoj glavi ostala, otprilike, dvije minute, a iako ju je sigurno vidjela, Kamala Harris nije odreagirala na nju.

Naravno, cijela situacija izazvala je gomilu komentara i dobila hashtag #FlyGate, a čak su se i na CNN-u našalili nakon debate kako je muha bila najzabavniji trenutak večeri.

 

U poplavi tih komentara bilo je i onih koji su se pitali što je kasnije bilo s muhom i je li preživjela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...