IZETU PAO MRAK NA OČI: Leyla Hajrović se pohvalila torbicom koja košta 16.000 eura, fanovi šokirani...

Leyla u svom ormaru već ima nekoliko ovakvih modela i na Instagramu ne krije da dosta novca troši na cipele i torbice. Nedavno je objavila kako kupovina "birkinice" nije "bacanje" novca, već pametna investicija. 

  • Estrada

  • 08. Okt. 2020  08. Okt. 2020

  • 3

Leyla Hajrović (30), supruga igrača Dinama Izeta Hajrovića (28), poznata je i kao ljubiteljica skupocjenih krpica, a svoje pratioce nije razočarala novom objavom na društvenim mrežama.

Pohvalila se novom torbicom poznatog brenda "Hermes Birkin", koje na njihovoj stranici koštaju i do milion kuna (250.000 maraka). Odabrala je model "Birkin 25 Vert Amande", koji se prodaje za 16.000 eura. Zbog 'obnove ormara', supruga dinamovca bila je presretna.

alt Foto: Instagram

- To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom "birkinicom" - istaknula je Leyla i objavila sliku torbe, a njezine pratiteljice su oduševljene kupovinom. 

alt Foto: Instagram

Leyla u svom ormaru već ima nekoliko ovakvih modela i na Instagramu ne krije da dosta novca troši na cipele i torbice. Nedavno je objavila kako kupovina "birkinice" nije "bacanje" novca, već pametna investicija. 

alt Foto: Pixsell

- Kao što već znate, osoba sam koja uvijek gleda nešto što je profitabilno i što drži vrijednost. Mrzim trošiti novac na stvari koje su sezonske. Kada nešto kupim, onda kupim pametno i ne bih rekla da je to kupovina. Ne kupujem "birkinicu" nego ulažem u "Birkin". Ova torba nikada neće izgubiti na vrijednosti, već će joj cijena samo rasti. No, to će se dogoditi samo ako je kupite u "Hermes" dućanu, kao što sam i napravila - zaključila je Leyla. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...