POLITIČKA DRAMA U RS-u: Čeka se sastanak Đokića i Dodika, na njemu će sve biti odlučeno

Kako saznaje banjalučki portal "Srpskainfo", na današnjem sastanku nije donesena konačna odluka o izlasku iz koalicije, već je zaključeno da se lider te stranke Petar Đokić prethodno treba sastati sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom.

  • Politika

  • 09. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

- Sačekaćemo sastanak Đokića i Dodika, a potom odlučiti da li ćemo ostati u koaliciji ili ne – rekao je izvor "Srpskainfo" iz vrha ove stranke.

Podsjećamo, povod za današnji sastanak bilo je jučerašnje imenovanje Vladimira Kuvalje iz SPS-a na mjesto direktora Javne ustanove “Srednjoškolski dom” u Banjoj Luci umjesto dosadašnjeg direktora Branislava Vidića iz SP-a RS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...