GENERALNA DIREKTORICA KCUS-a NAKON NEPROPISNOG PARKIRANJA: "Platila sam kaznu, ali je ona ništa spram onoga koliko…"

Automobil je parkirala na trotoar u jednoj od najprometnijih ulica u gradu pa joj je policajac ispisao prekršajni nalog.

  • Mini market

  • 10. Okt. 2020  10. Okt. 2020

  • 1

Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Sebija Izetbegović nedavno je kažnjena je sa 40 KM nakon što je Mercedes nepropisno parkirala na trotoaru u Titovoj ulici u centru Sarajeva. 

Automobil je parkirala na trotoar u jednoj od najprometnijih ulica u gradu pa joj je policajac ispisao prekršajni nalog.

Nakon tog prekršaja, prvi put u javnosti oglasila se Sebija Izetbegović. Prokomentirala je situaciju u kojoj se našla, piše Hayat.

- Nažalost, da, stala sam na nepropisno mjesto. To ne smijem raditi ni ja ni bilo ko drugi. Ne opravdava me ni činjenica da se radilo doslovno o tri minute, da sam imala upaljena sva četiri žmigavca i da je policajac rekao: „Nema problema ako nećete dugo.“ Naročito ja ne smijem napraviti takvu grešku, jer ne želim biti uzor nekima u činjenju nečega što nije propisno. To što i masa drugih čini tako nešto, čak i mnogo gore od toga, pa ugrožavaju sigurnost drugih u saobraćaju, nimalo me ne opravdava. Platila sam kaznu, ali je ona ništa spram onoga koliko mi je bilo neprijatno – kazala je Sebija Izetbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...