PUKAO MU FILM: Slavni pjevač izbacio bivšu suprugu na ulicu, ono što je uradila, prevršilo je svaku mjeru...

Višestruki dobitnik Grammyja navodno će sljedeće sedmice podići tužbu i sudskim putem tražiti Orianneinu deložaciju - ona je, naime, odbila napustiti pjevačevu kuću, u kojoj je čak promijenila i sigurnosne šifre na alarmnom sistemu.

  • Show

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 0

Phil Collins (69) ovih dana proživljava pravu ljubavnu dramu - kako piše TMZ, slavni muzičar odlučio je potjerati bivšu suprugu Orianne Cevey (46) iz svoje luksuzne vile u Miamiju, jer se ona ponovno - udala!

Višestruki dobitnik Grammyja navodno će sljedeće sedmice podići tužbu i sudskim putem tražiti Orianneinu deložaciju - ona je, naime, odbila napustiti pjevačevu kuću, u kojoj je čak promijenila i sigurnosne šifre na alarmnom sistemu.

Osim toga, Cevey je bivšem suprugu dala i ultimatum - ako ne odustane od zahtjeva za njezinim izbacivanjem iz vile, ona će, zaprijetila je, u javnost pustiti "škakljive" informacije za koje tvrdi da mogu naštetiti Collinsovom ugledu.

Podsjetimo, frontmen benda "Genesis" i Orianne vjenčali su se 1999. U braku su dobili sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15), a razveli su se 2008. Phil je supruzi tad isplatio nagodbu u iznosu od čak 46 milona dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u historiji britanske scene.

image Foto: Profimedia

Nakon što je Cevey sa sinovima otišla u Miami, Phil se odao piću kako bi utažio tugu. Početkom 2016. i sam se preselio na Floridu kako bi bio što bliže djeci, a bivši supružnici pomirili su se 2016., iako se Orianne u međuvremenu i udala i razvela od drugog muškarca Charlesa Mejjatija.

No, iako mu se prije četiri godine vratila, prevrtljiva brineta prije dva mjeseca zaputila se u Las Vegas i ondje u tajnosti izrekla "sudbonosno da" Thomasu Batesu! Collinsu, za kojega je tvrdila da je "ljubav njezinog života", tada je, navodno, slagala kako mora otputovati zbog - posla!

- Neće joj više dati ni novčića! Ne želi imati nikakvog posla s njom - otkrio je izvor blizak pjevaču.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...