„MORALI SMO POBIJEDITI TIM POPUT BOSNE…“: Nizozemci razočarani remijem u Zenici, takav otpor „Zmajeva“ nisu očekivali…

U taboru Nizozemaca poprilično su razočarani što nisu uspjeli pobijediti "ranjene" "Zmajeve", koji su igrali hrabro i odlučno te na kraju zasluženo stigli do boda.

  • Sport

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 1

Nizozemska je na Bilino polje stigla kao veliki favorit, ali je na kraju meč protiv Bosne i Hercegovine završen bez pobjednika, mreže su mirovale.

Napad Nizozemaca sinoć je predvodio Luuk de Jong nakon što je Memphis Depay supendovan, ali se napadač Seville nije proslavio.

"Malo smo se tražili u prvom poluvremnu, oni su igrali veoma kompaktno. Imali smo mali broj prilika, a drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje", kazao je De Jong.

"Trebali smo se nagraditi. Steven Berghuis je dobro ušao u meč. Bio je opasan s lijevom nogom. Onda su se oni umorili i imali smo svoje prilike. Onda smo ih trebali iskoristiti. Trebali smo pobijediti protiv tima poput Bosne", rekao je De Jong.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...