BRUTALNA MARISANA U ISTOČNOM SARAJEVU: Više osoba povrijeđeno u tuči ispred ugostiteljskog objekta…

Tri osobe povrijeđene su u tuči koja se dogodila 11. oktobra ispred ugostiteljskog objekta u ulici Nikole Tesle, opština Istočno Novo Sarajevo, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • Hronika

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 1

“Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo 11. oktobra oko 1.25 sati prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u ulici Nikole Tesle došlo do fizičkog sukoba više lica”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Navode da su dolaskom na lice mjesta policijski službenici zatekli tri povrijeđene osobe kojima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Istočno Sarajevo, a zatim su prevezene u Bolnicu „Srbija“, gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede.

“Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta, kriminalistički su obrađena lica D. E., M. E. i J. G., svi iz Foče, i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela učestvovanje u tuči“.navedeno je u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...