MOURINHO POTPUNO POBJESNIO: Wenger ga nije ni spomenuo u autobiografiji, Portugalac mu žestoko odgovorio...

Bivši trener Arsenala Arsene Wenger nedavno je objavio autobiografiju, koja je izazvala dosta pažnje sportske javnosti.

  • Sport

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Wenger je pisao najviše o svojoj trenerskoj karijeri na klupi londonskog kluba, gdje je proveo više od 20 godina. S "Topnicima" je svojevremeno dominirao u Engleskoj, ali se u posljednjih desetak godina na klupi ovog tima i nije baš proslavio.

Legendarni francuski trener nedavno je objavio knjigu u kojoj je govorio o mnogim detaljima iz svoje karijere, ali je otkrio i dosta zanimljivih priča za koje javnost nije znala.

Međutim, nije se baš svima svidjela ta knjiga, a tu se izdvaja Jose Mourinho, koji s Wengerom odavno nije u dobrim odnosima. Rivalstvo je počelo kada je Portugalac preuzeo Chelsea i sigurno je da je jedan od najtežih trenera protiv kojih se Wenger susreo.

Mourinhu je zasmetalo što ga bivši trener Arsenala nije spomenuo u svojoj knjizi i odlučio je javno da se požali.

"Nije me spomenuo, jer me nikada nije pobijedio. Nećeš uraditi posebno poglavlje od 12 ili 14 utakmica u kojima nikada nisi pobijedio. Knjiga treba da vas usreći i učini ponosnim i zbog toga savršeno razumijem tu situaciju", prokomentarisao je Mourinho u svom stilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...