STRAVIČAN SUDAR U TUNELU NA M-17: Intervenisala i Hitna pomoć, više osoba je povrijeđeno...

Na terencu je od siline udara otpala prednja lijeva guma, a vozilo se zaustavilo pored ceste, iznad Neretve, zahvaljujući zaštitnoj ogradi pored ceste.

  • Hronika

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

U saobraćajnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17 u tunelu pored Hidroelektrane Grabovica povrijeđeno je više osoba.

U sudaru su učestvovala dva vozila VW Caddy i Nissan Terrano, koji je imao prikolicu. U nezgodi je povrijeđeno pet osoba, a kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, svi su van životne opasnosti.

Na intervenciju su izašli radnici Hitne pomoći s dva vozila, koji su pružili pomoć povrijeđenima. Vozilo VW u kojemu su se nalazile četiri osobe, najviše je stradalo s vozačeve strane i nakon sudara je ostalo u tunelu, piše Crna-hronika.info.

Na terencu je od siline udara otpala prednja lijeva guma, a vozilo se zaustavilo pored ceste, iznad Neretve, zahvaljujući zaštitnoj ogradi pored ceste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...