HOROR U AUSTRIJI: Nakon svađe sa mužem, žena ubila troje djece!

Austrijska policija istražuje smrt dvije djevojčice i dječaka u Beču, čija je majka danas uhapšena nakon što je nazvala policiju i rekla da je ubila svoju djecu.

  • Hronika

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Žena u dobi od 31 godinu nazvala je policiju rano jutros i rekla da je ubila svoju djecu te da želi počiniti samoubistvo, saopćila je bečka policija.

Policija je došla u stan u četvrti Donaustadt, gdje je uhapsila ženu i pronašla tijela djece.

Djevojčica u dobi od tri godine i osmomjesečni dječak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja djevojčica još je davala znakove života pa je prebačena u bolnicu, ali je doktori nisu uspjeli spasiti.

Mrtvozornik je rekao da su djeca vjerovatno umrla od gušenja, izjavio je glasnogovornik.

Motiv za ubistvo zasad nije poznat.

Majka i otac djece povrijedili su jedno drugo tokom nasilne svađe prije nekoliko sedmica. Nakon tog incidenta, vlasti su naredile ocu da se privremeno iseli iz stana, navodi policija.

Međutim, glasnogovornik je istaknuo da ta svađa nije nužno povezana s ubistvom djece.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...