KO OD MAJKE ROĐENA: Najpoznatija plus size manekenka pozirala skroz gola, pokazala i intimnu...

Plus size manekenka Ashley Graham pokazala je zapanjujuću figuru pozirajući ispred ogledala potpuno gola.

  • Sex i grad

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Samo devet mjeseci nakon što je rodila sina Isaaca, 32-godišnja manekenka objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj rukom prekriva grudi, a na sebi nije imala ništa osim narukvice.

"Velika gola djevojka", napisala je ispod fotke koja je pokupila više od milion lajkova. 

Osim što je pokazala svoje raskošne obline, Ashley je otkrila i tetovažu horoskopskog znaka Škorpiona. 

Fanovi su uputili brojne komplimente, ali bilo je i onih kojima je riječ "velika" zasmetala.

"Gola lijepa djevojka", "Tu ne vidim ništa osim lijepe, prirodno zaobljene žene u punom sjaju", Gola normalna djevojka", "Savršenstvo", samo su neki od komentara.

Nekoliko sati kasnije Ashley je podijelila i fotku na kojoj pozira u toplesu sa svojim sinom, suprugom i osobljem koje je uz nju bilo na porodu.

"Ne mogu vjerovati da Isaac danas ima devet mjeseci! Devet mjeseci unutra, devet mjeseci vani. Hvala ovoj nevjerovatnoj ekipi koja je učinila moj porod lakim. Tako smo sretni što imamo podršku ovih nevjerovatnih žena", napisala je manekenka ispod objave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...