PRESMIJEŠNA STRANA IZBORA U CRNOJ GORI: Pogledajte imitacije Krivokapića, Abazovića, Bečića, Đukanovića... (VIDEO)

Iako su za širu javnost u Srbiji prije izbora uglavnom bili nepoznati, a posebno profesor Zdravko Krivokapić, koji ni sam nije mogao da predvidi da će ući u politiku - sada se već o njima mnogo zna i izvan Crne Gore.

  • Zabava

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Ako ste pratili nedavne izbore u Crnoj Gori, onda sigurno znate ko su Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, trojica novih političkih lidera Crne Gore, predvodnici tri liste koje će formirati novu vlast.

Iako su za širu javnost u Srbiji prije izbora uglavnom bili nepoznati, a posebno profesor Zdravko Krivokapić, koji ni sam nije mogao da predvidi da će ući u politiku - sada se već o njima mnogo zna i izvan Crne Gore. I zato bi mogao da vam bude zanimljiv video s imitacijama koji je postao viralan u Crnoj Gori.

Osim njih trojice, tu su i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao i i Željko Ivanović iz “Vijesti”, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i Nikola Marković iz lista “Dan”. Ako vas zanima ko je momak koji fenomenalno izvodi ove imitacije, Vijesti navode da je riječ o Podgoričaninu Filipu Vešoviću, kome ovo nije prvi put da se iskazuje na ovaj način.

(SB/Nedeljnik)          

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...