ODUŠEVIO SKROMNOŠĆU: Igrao je za Bayern, Real Madrid, Chelsea... a na tekmu je stigao - biciklom (VIDEO)

U nedjelju je po drugi put nastupio, i to 14 minuta, kada je ušao umjesto Lundqvista u utakmici protiv Utrechta (0:0).

  • Show

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Arjen Robben (36) vratio se ove sezone igranju nogometa nakon što se penzionisao 4. jula 2019. godine. Izdržao je u penziji godinu dana pa se odlučio za povratak u svoj matični klub Groningen nakon 18 godina.

Odmah je dobio desetku i kapitensku traku, međutim, usporila ga je povreda zbog koje je u ovoj sezoni odigrao tek 44 minute.

U nedjelju je po drugi put nastupio, i to 14 minuta, kada je ušao umjesto Lundqvista u utakmici protiv Utrechta (0:0), u petom kolu holandskog prvenstva, ali je navijače ovaj put oduševio nečim neočekivanim, prenosi Index.hr.

Na tu domaću utakmicu svjetski poznati nogometaš stigao je - biciklom.

Iako je u karijeri zaradio milione igrajući za PSV, Chelsea, Real Madrid i Bayern, proslavljeni ofanzivac oduševio je skromnošću. Na ulazu se pozdravio sa zaštitarom i otišao da parkira prijevozno sredstvo prije nego što se zaputio u svlačionicu.

Evo kako je to izgledalo...    

(Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...