DODIK ŠOKIRAO GRADONAČELNIKA BIJELJINE: "Kockaš li, Mićo, zašto imaš samo 8 posto?"

"Čujem da si stalno pijan i da svaki dan kockaš. Kažu da su te neki dan pijanog iznijeli s posla", pitao je Dodik gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića.

  • Politika

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uputio je tokom sinoćnjih razgovora u Bijeljini i riječi kritike kandidatu za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću.

Kako tvrdi izvor BN televizije, bilo je to u užem krugu i Dodikove riječi ukora nisu bile nimalo prijatne Mićiću.

"Čujem da si stalno pijan i da svaki dan kockaš. Kažu da su te neki dan pijanog iznijeli s posla."

Ovo su riječi koje je Dodik, navodno, izgovorio Mićiću.

Također mu je stavio i primjedbu da je u istraživanju treći u utrci za gradonačelnika Bijeljine sa procentom od osam posto.

Podsjetimo, Milorad Dodik boravio je u Bijeljini, gdje je prisustvovao promociji kandidata s liste SNSD-a za gradsku Skupštinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...