OBJAVLJEN SNIMAK INCIDENTA IZ DOBOJA: Pogledajte kako vatrogasac sa sjekirom uništava bilbord sa slikom Dodika (VIDEO)

Vatrogasac Z. M. uhapšen je danas zbog toga što je u Doboju vatrogasnom sjekirom oštetio bilbord na kojem se nalazila slika predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića.

  • Društvo

  • 20. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 1

"Policijskoj stanici Doboj 1, 20.10.2020. godine, oko 15, 30 časova,  prijavljeno je da  nepoznato lice oštećuje bilbord  koji se nalazi u ulici Svetog Save u Doboju",saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su na licu mjesta zatekli lice inicijala Z.M. iz Doboja, koje je u vidno alkoholisanom stanju sa vatrogasnom sjekirom udaralo po reklamnom bilbordu.

alt

Iz PU Doboj su potvrdili da je navedeno lice je lišeno slobode a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 09 g/kg. 

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, te se rad po navedenom nastavlja.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...