ENIS BEŠLAGIĆ ODUŠEVIO ŠALJIVIM VIDEOM S RAĐOM I NURKIĆEM: "E, ovo je čast snimiti" (VIDEO)

Poznati bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić objavio je na društvenim mrežama šaljivi video, u kojem su glavni akteri košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić i nekadašnja NBA zvijezda iz Splita Dino Rađa, koji je od 2018. godine član košarkaške Kuće slavnih.

  • Šareni svijet

  • 20. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

"E, ovo je čast snimiti. Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U Kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike.

Biti uspješan kao Nurk, se može samo ogromnim radom i odricanjem…. a biti prijatej sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo", napisao je Bešlagić u opisu videa na Facebooku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...