AKO JOŠ MISLITE DA VAM ZIMSKE GUME NISU POTREBNE, OVO MORATE VIDJETI: Pogledajte eksperiment s Volkswagenovim pick-upom Amarok… (VIDEO)

Ako razmišljate o kupovini zimskih guma i jedna od opcija su vam cjelogodišnje gume, pogledajte ovaj zanimljivi video koji je pripremio portal Tyre Reviews.

  • Auto

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Na primjeru pick-upa Volkswagen Amarok pokazana je razlika između te dvije vrste guma. Autor je prvo pokazao šta je bolje prilikom kretanja, vozilo s pogonom na stražnje točkove i zimskim gumama ili vozilo s pogonom na sve točkove i cjelogodišnjim gumama.

Pri kretanju na snijegu pobjeđuje vozilo s cjelogodišnjim gumama i pogonom na sve točkove. Ali, kad se uključi pogon na sve točkove sa zimskim gumama, pobjednik je jasan. Isto se odnosi i na vožnju te kočenja sa zimskim gumama, koje su mnogo bolja opcija od cjelogodišnjih guma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...