DRAGAN ĐILAS, NAJŽEŠĆI VUČIĆEV OPONENT: “Šta god da Vučić kaže, on ne može više da sakrije da se Srbija nalazi u političkoj krizi”

Lider SSP-a naveo je da opozicija samo složno može da "vrati otetu državu".

  • Regija

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

"Vučić je najavom vanrednih izbora, odnosno skraćenjem mandata Vlade na jednu trećinu, priznao da je bojkot uspeo. To je bio prvi korak u našem planu za smenu ovog režima. Čestitam građanima na tom uspehu", naveo je u saopštenju predsjednik Stranke slobode i poravde Dragan Đilas.

- Mi nastavljamo sa našim planom, sa svim našim partnerima definisaćemo jasne zahteve za fer i poštene izbore i sa njima ćemo izaći u javnost kada završimo dogovore sa svim protivnicima Vučićevog režima. Ti zahtevi će biti osnov za pregovore pod pokroviteljstvom EU koji će obezbediti slobodan RTS i glasanje bez ucena i pritisaka. U isto vreme dogovaramo i saradnju vezanu ze regrutaciju i edukaciju kontrolora koji će sačuvati svaki glas na tim slobodnim izborima - rekao je Đilas.

Lider SSP-a naveo je da opozicija samo složno može da "vrati otetu državu", piše Direktno.rs.

- Šta god da Vučić kaže, on ne može više da sakrije da se Srbija nalazi u političkoj krizi, da je zdravlje naroda ugroženo i da se nalazimo pred ekonomskim kolapsom. Samo svi zajedno udruženi u borbi protiv ludila koje nam prodaju za normalan život možemo državu koju je ovaj režim oteo vratiti narodu. I mi ćemo to uraditi - zaključio je Đilas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...