MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE, UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA NAPAD NA POLICIJU: Inspektora izbo šrafcigerom, jer ga je spriječio da ukrade... (FOTO)

Policajac je pokušao da osujeti krađu automobila i završio izboden po ruci i nozi.

  • Hronika

  • 21. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Dimitrija S. (1977), zbog sumnje da je danas napao i teško povrIJedio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu.

Sumnja se da je on, prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spriječi da ukrade automobil na Salajci.

Nakon toga je osumnjičeni vozilom krenuo da bježi, ali je izgubio kontrolu i sletio sa puta. Policija je ubrzo pronašla prazan slupani automobil, ali ne i napadača. Međutim, ubrzo je priveden i napadač.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...