DODIK O PRIJAVI PROTIV NEŠIĆA: "Stvorila se jako loša atmosfera i morat ćemo..."

Protiv Nešića je, kako se nezvanično saznaje, podnesena prijava u vezi sa postupkom javnih nabavki za zaštitu regionalnih i magistralnih puteva iz oblasti jedan.

  • Politika

  • 21. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 4

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su podnošenje prijave Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka protiv predsjednika DNS-a Nenada Nešića, i poziv na saslušanje u MUP Republike Srpske, uobičajene mjere koje preduzimaju odgovorne strukture vlasti.

- Stvorila se loša atmosfera u korištenju resursa javnih nabavki i u tom pogledu se preduzimaju mjere koje su običajene za odgovorne strukture vlasti i tu nema nikakvih problema i nema ništa sporno. Tako ćemo se ponašati i prema kadrovima iz SNSD-a - rekao je Dodik.

Protiv Nešića je, kako se nezvanično saznaje, podnesena prijava u vezi sa postupkom javnih nabavki za zaštitu regionalnih i magistralnih puteva iz oblasti jedan, navodi RTRS.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...