MOĆNI BAVARCI PREGAZILI GOSTE IZ MADRIDA: Pogledajte kako je Bayern deklasirao Atletico i krenuo u odbranu najvažnijeg trofeja… (VIDEO)

Bavarci su prošle sezone pokorili Evropu, jer su postali prvi klub koji je u svakom meču Lige prvaka u sezoni ostvario pobjedu. Put ka odbrani trofeja počeo je teškim ispitom, jer je sinoć u Munchenu gostovao Atletico Madrid.

  • Sport

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Bayern je ponovo pokazao da dominiraju u evropskom fudbalu, jer su bez previše muke pobijedili madridski klub sa 4:0.

Bayern je do prednosti stigao u 28. minuti utakmice, kada je Kimmich fantastično uposlio Comana, koji je bez problema savladao Oblaka za 1:0.

Drugi gol na meču vidjeli smo u 41. minuti. Ovaj put Coman je bio asistent, a mrežu Atletico Madrida zatresao je Goretzka, koji je tako udvostručio prednost njemačkog kluba.

Atletico Madrid je početkom drugog dijela smanjio na 2:1, ali je sudija opravdano zbog ofsajda poništio ovaj gol. Nakon toga, Bayern je s dva gola sve riješio u ovom meču.

Njemački klub je u 66. minuti poveo sa 3:0, a ovaj put gol je postigao Tolisso. Konačnih 4:0 samo šest minuta kasnije postavio je Coman svojim drugim golom na utakmici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...