MEKTIĆ OTKRIO KAKO JE ODBIO DODIKA, A ONDA GA JE NAZVAO ŠPIRIĆ: "Zvoni meni telefon - kad ono Nikola Špirić: 'Otkud ti, nisam tebe htio'..." (VIDEO)

Dragan Mektić, poslanik u Parlamentu Bosne i Hercegovine i bivši ministar sigurnosti BiH, u "Pressingu" na N1, upitan da li ima ikakvu komunikaciju sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH, i Nikolom Špirićem, potpredsjednikom SNSD-a, odgovorio je da nema.

  • Politika

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 1

Ali, ispričao je zanimljivu anegdotu.

"S Dodikom nemam nikakvu komunikaciju. Prije par godina, kad sam bio ministar, dobio sam poziv iz njegovog kabineta da se vidimo, i ja sam to odbio", rekao je.

Sa Špirićem, također, nema komunikaciju, ali je jednom došlo do slučajne.

"Zvoni meni telefon - kad Nikola Špirić. Upoznali se preko medija i nismo se nikad čuli. Odlučim da se javim. Kaže on: 'Otkud ti, nisam tebe htio.' Rekoh, dobro, kad smo sve čuli - kako si. Kaže: 'Nisam dobro. To što nisam dobro, dosta si i ti kumovao i doprinio.' Što se mene tiče, ja mu želim svako dobro", poručio je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...