ON BAŠ NE VOLI ŠPANCE: Ismijavao je igrače Barcelone, a sada je za Atletico Madrid rekao da su najveći nasilnici u svjetskom fudbalu

Španski mediji osudili su izjavu Müllera.

  • Sport

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Bayern München odlično je krenuo u novu sezonu Lige prvaka savladavši Atletico iz Madrida rezultatom 4:0.

Bavarski velikan dominirao je tokom cijelog meča te je pokazao da će biti jedan od glavih kandidata za naslov evropskog prvaka. Ipak, pored rezultata, jedan detalj je privukao mnogo pažnje, a u pitanju je duel Thomasa Müller i Kierana Trippiera nakon kojeg je fudbaler Bayerna dobio žuti karton. Müller je nakon toga prigovorio sudiji riječima:

”Šta se ovdje događa? Ej! To ne može biti istina, igramo protiv Atletico Madrida, najvećih nasilnika u svjetskom fudbalu”, prokomentariso je Müller. Španski mediji su osudili ovu izjavu Müllera te su zatražili od njega da se izvini.

(SB/Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...