ADVOKAT MIRSADA KUKIĆA IMAO JE ŠTOŠTA REĆI NA PRESUDU SVOM KLIJENTU: "Tobe ja Rabbi"

"Kada sudija donese presudu na osnovu indicija, onda je to Tobe ja Rabbi."

  • Hronika

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Općinski sud u Sarajevu danas je donio nepravosnažnu presudu kojom je Mirsada Kukića, lidera PDA, osudio na godinu dana zatvora.

Kukiću se sudilo u predmetu “Bosna”, u kojem se još sudi Asimu Sarajliću i Amiru Zukiću. Sva trojica su optužena u vrijeme kada su bili visoki funkcioneri SDA zbog trgovine utjecajem i nelagalnog zapošljavanja u "Elektrodistribuciju BiH".

Novinari portala Raport.ba kontaktirali su advokata Rifata Konjića, koji zastupa Kukića. “Tobe ja Rabbi. Kada sudija donese presudu na osnovu indicija, onda je to Tobe ja Rabbi. Naravno da ću podnijeti žalbu”, rekao je Konjić. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...