OGLASIO SE I SEMIR OSMANAGIĆ: Izmišljena je priča da Đoković gradi hotel u Visokom

Pojašnjava da to nema veze s realnošću.

  • Vijesti

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

U javnosti su se pojavile priče da je 33-godišnji teniser Novak Đoković kupio zemljište u Visokom te da će na njemu graditi hotel.

Takve priče demantirao je profesor Semir Osmanagić, koji je već dva puta ugostio Đokovića.

- Kakvi hoteli, kakvo zemljište! Izmišljotina! Isto je bilo i nakon prve posjete, da mi je dao 25.000 KM. Šta je vama, ljudi? Sramota je i da tražim, a i da primim, čovjek je došao, napravio promociju i od toga veće donacije nema – kazao je Osmanagić.

Pojašnjava da to nema veze s realnošću.

- Niti je kupio zemlju niti će praviti hotel. Ali, ja se nadam da će on dolaziti kad god ima slobodan moment, kada treba da se odmori, jer u Visokom ima dobre prijatelje. Prvi put je došao s roditeljima, drugi put sa suprugom, a sam je rekao da sljedeći put dolazi s djecom. Meni je u interesu da on dolazi, da to bude lijepa priča, da bude promocija – kaže za "Avaz" profesor Osmanagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...