MASKE SU PALE: Nešić smijenjen da bi Dodik došao do 100 miliona KM za izbore...

"Po mojim informacijama, Nešić je smijenjen da bi SNSD došao do preko 100 miliona KM predizbornih para", tvrdi poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Tubin.

  • Vijesti

  • 23. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 1

On je na svom facebook profilu napisao: "Prvo je odmah podignuta vrijednost radova na adaptaciji magistralnog puta Prijedor-Banja Luka sa 18 na 23 miliona, a za razliku od 5 miliona će jedna naša Prijedorska firma (po mojim saznanjima Prijedor putevi) malo uljepšati i naš grad za 1 milion, a ona 4 će izgleda pojesti noć."

"U svakom slučaju nadam se da ni jedna prijedoska partija ne stoji iza ovakvih radnji i da će se ograditi. Od svega je dobro što će grad i građani dobiti 10 km asfalta", dodaje Tubin.

"Dalje ovih dana na račun Puteva Republike Srpske lijeze kredit od 95 miliona. Zato Milorad Dodik kaze da se Nešić može opet vratiti kad ozdravi za 3 mjeseca. Samo da ovo potroše na izbore", istakao je Tubin.

alt 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...