NAŠAO MALO VREMENA DA GA PRIMI: Stevandić kod Vučića u Beogradu, prisjetili se skupa dana kad su nosili šajkače i kokarde

Nenad kod Ace u gostima.

  • Politika

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 6

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić razgovarao je u Beogradu s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, te mu tom prilikom izrazio zahvalnost "za sve što čini za Republiku Srpsku", prenose Nezavisne novine.

Također, Stevandić se predsjedniku Srbije zahvalio za svu brigu "za sve pripadnike srpskog naroda ma gdje da žive". Tako je to dirljivo.

"Jedinstvo našeg naroda je uvijek zavisilo od snage Srbije i mudrosti onog ko je vodi!", naveo je Stevandić na svom Twitter profilu.

(D. B.)    

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...