TRAGEDIJA U SARAJEVU: Na rukama policajca ispred Ambasade Francuske umrla kandidatkinja SDA za Općinsko vijeće Centar

U Sarajevu je danas kod Ambasade Francuske, u ulici Mehmed-bega Kapetanovića Ljubašaka, pronađeno beživotno tijelo.

  • Hronika

  • 26. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdili su iz Operativnog centra MUP-a KS. Na mjestu događaja nalaze se policijski službenici.

"Nemamo detaljnih informacija. Znamo da se radi o ženskoj osobi", kazali su nam kratko iz MUP-a KS.

Naknadno je utvrđeno da se radi o Sandri Začinović (49), kandidatkinji SDA na listi za Općinsko vijeće u Općini Centar. Prema prvim informacijama, smrt je uslijedila kao posljedica infarkta.

Nezvanične informacije su da je Sandra Začinović preminula na rukama policajaca koji su prvi stigli na lice mjesta. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja ju je pola sata pokušavala oživjeti.

(Radiosarajevo.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...