KOMŠIĆ IZ SREBRENIKA, ČELINCA I ŽIVINICA UPOZORIO DODIKA I ČOVIĆA: "Građani ovih gradova garancija su da neće proći planovi o razbijanju BiH" (VIDEO)

Predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić družio se danas s građanima i aktivistima stranke u Srebreniku, Čeliću i Živinicama.

  • Politika

  • 26. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Pruživši podršku kandidatima Demokratske fronte, istaknuo je važnost lokalnih sredina, kako u cijeloj Bosni i Hercegovini, tako i u Tuzlanskom kantonu.

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić istakao je da bez zalaganja za lokalnu zajednicu nema ni zalaganja za državu, poručivši da su građani ovih gradova najbolji dokaz da neće proći nikakvi planovi o razbijanju države koji se mogu čuti od Dodika i Čovića.

Također, dodao je da Program Demokratske fronte za lokalne izbore u fokus stavlja građane čiji problemi se rješavaju upravo na ovom nivou vlasti i kao takav oslanja se na ranije politike Stranke kojima je građanin, odnosno pojedinac, polazna tačka političkog djelovanja. Od takve politike i građanske Bosne i Hercegovine kakvu volimo nikada nećemo odustati.

Demokratska fronta u ovim općinama i gradovima na izbore izlazi sa listama kandidata koji će biti na raspolaganju svojim sugrađanima i u čijem najboljem interesu će raditi naredne četiri godine.

Demokratska fronta kampanju sutra nastavlja u Lukavcu, Banovićima, Kladnju i Olovu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...