ČUVENA SEKSOLOGINJA UPOZORAVA: Ova odvratna navika muškaraca odbija žene od seksa, prestanite odmah…

Australka Nadia Bokody u kolumnama i u svom blogu dijeli savjete o seksu i vezama, a sada je rekla kako bi muškarci trebali malo više pripaziti na osobnu higijenu.

  • Sex i grad

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

U anketi iz 2018. godine pokazalo se da tek 84 posto muškaraca misli da je prati ruke nakon WC-a "jako važno", dok to misli 91 posto žena, rekla je Nadia Bokody i dodala kako mnoge žene u isto vrijeme na Redditu mole svoje muškarce da prestanu ostavljati smeđe tragove na gaćama. 

- Vrlo niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu još su samo jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i uljepšavanje intimnog područja prije seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog. Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je kako su imale partnera koji je u jednom trenutku rekao kako ne mirišu lijepo tamo dolje, iako održavaju osobnu higijenu na nivou koji bi posramio mnoge muškarce - kaže Nadia.

Ono što ju najviše smeta kod te situacije je što se žene ispričavaju za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu prije seksa, piše The Sun.

- To se treba promijeniti i žene više ne bi smjele dopuštati svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već ih trebaju natjerati da se propisno peru - zaključila je. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...