DIV IZ DAGESTANA HIT NA INTERNETU: UFC objavio usporeni snimak, pogledajte kako je Khabib „uspavao“ Gaethjea... (VIDEO)

Khabib Nurmagomedov odbranio je u subotu titulu prvaka UFC-ove lake kategorije pobjedom nad Amerikancem Justinom Gaethjeom u drugoj rundi.

  • Sport

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 0

Već početkom druge runde Habib je uspio oboriti Amerikanca i nije mu dugo trebalo da ga "uspava" i pobijedi u svojoj 29. borbi u MMA karijeri.

Nakon borbe Khabib je objavio kako se povlači zbog obećanja koje je dao majci, a poručio je i kako se ne želi vraćati u UFC bez svog oca.


UFC je sada objavio na svojim društvenim mrežama dijelove borbe Khabiba i Gaethjea u usporenom snimku, a ljubitelji borilačkih sportova mogu uživati i u ostalim borbama koje smo gledali na UFC-u 254 u Abu Dhabiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...