NIJEMCI NE MOGU DA VJERUJU: Nasljednik Angele Merkel tajno snimljen, pogledajte šta radi dok je potpuno sam u uredu! (VIDEO)

Jedan od potencijalnih nasljednika kancelarke Angele Merkel, njemački stručnjak za vanjsku politiku Norbert Röttgen (55) snimljen je u svom uredu u Bundestagu u trenucima opuštanja. Procurio je videosnimak koji prikazuje Röttgena kako se igra sa zelenom teniskom lopticom koju baca na stakleni zid i hvata je nazad.

  • Svijet

  • 29. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 1

Snimku je na Twitteru objavila CDU-ova mlada političarka, gradska vijećnica Erfurta Lilli FIscher (20) uz poruku "čvrsto stoji na zemlji, čestit, suosjećajan", a u komentarima se javio i snimljeni političar.

- Vježbam. Sljedeći vikend igram protiv vlastite supruge, duhovito je odgovorio Norbert Röttgen.

Neki su u komentarima napisali kako je "sramotno da se zastupnike Bundestaga skupo plaća za igranje s loptom, a drugima je to bilo simpatično te su poručili da je očito riječ o trenucima opuštanja.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...