ABAZOVIĆ NAKON SASTANKA: "Dobra vijest za Crnu Goru - dogovoren koncept ekspertske vlade!"

Koncept ekspertske vlade je preovladao na današnjem sastanku predstavnika tri koalicije sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, saopštio je novinarima lider URA-e Dritan Abazović. 

  • Regija

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

On je kazao da bi mandatar do 8. novembra trebalo da iznese svoj plan.

"Mandatar je dobio potvrdu svih da saopšti imena svoga tima i da ga tri koalicije podrže. Nijesu nam sva imena poznata, to je stvar tima. Preovladao je koncept ekspertske vlade, ne očekujem da će tamo biti političara.

Dali smo mu povjerenje, mislim da će on izabrati najbolje ljude", kazao je Abazović. 

"Najvažnije je da smo se vratili na principe. Dakle, najvjerovatnije je da će biti prihvaćena ekspertska vlada. Sve je proteklo iznad očekivanja svih aktera", rekao je on nakon sastanka.

Abazović je potom i na Twitteru napisao da je dogovoren koncept ekspertske vlade.

"Na mandataru je da saopšti imena članova svog tima koji će biti podržan od tri pobjedničke koalicije.

Ovo je odlična vijest za Crnu Goru", napisao je on. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...