"HVALA IM, ONI SU MOJA BRAĆA": Dodiku opet neće biti dobro, Mektić se pohvalio da će na izborima dobiti još glasova, stigla podrška od…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 1

Tako se Mektić na Twiiteru pohvalio velikom podrškom romske zajednice na predstojećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini te zahvalio Romima koji će dati glas za njegovu političku partiju.

"Zahvaljujem se mnogim Romima koji su me zvali i rekli da će na nadolazećim izborima podržati moju političku opciju (SDS). Hvala im, oni su moja braća", poručio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...