ZVIZDIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE PREDSJEDNIKU VELIKE NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE TURSKE: "Molim Vas, predsjedniče, da..."

"Poštovani predsjedniče, molim Vas da u ime naroda Bosne i Hercegovine i u moje lično ime, primite najiskrenije izraze saučešća povodom zemljotresa...", napisao je Zvizdić u telegramu.

  • Vijesti

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 2

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić uputio je saučešće predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafi Sentopu povodom zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

- Poštovani predsjedniče, molim Vas da u ime naroda Bosne i Hercegovine i u moje lično ime, primite najiskrenije izraze saučešća povodom zemljotresa koji je pogodio Izmir i u kojem su stradali Vaši građani. Molim Vas, predsjedniče, da porodicama poginulih prenesete izraze iskrenog saučešća, a povrijeđenim građanima brz oporavak – piše u telegramu saućešća Zvizdića, saopćeno je iz PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...