ISKUPILI SE ZA LIGU PRVAKA: Real Madrid pomeo Huescu na domaćem terenu (VIDEO)

Nogometaši Real Madrida u subotu su u 8. kolu na domaćem terenu savladali Huescu sa 4:1

  • Sport

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 0

 I dok u Ligi prvaka 'šepaju', nogometašima Real Madrida ipak ide bolje u domaćem prvenstvu. U subotu su u 8. kolu na domaćem terenu svladali Huescu s 4:1, te su izbili na prvo mjesto tabele..

Real je poveo u 40. minuti prekrasnim pogotkom Edena Hazarda s 25 metara. Belgijski napadač, koji se oporavio od povrede, napokon je zaigrao od prve minute, a to mu je tek drugi pogodak za 'kraljevski' klub u koji je stigao prošlog ljeta.

Na 2:0 povisio je Karim Benzema u 45. minuti, nakon centaršuta Lucasa Vázqueza na drugu stativu. Treći pogodak za Real postigao je Federico Valverde u 54. minuti na dodavanje Benzeme, a svoj drugi gol Benzema je postigao je u 90. minuti. Utješni pogodak za Huescu zabio David Ferreiro (74).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...