"BORIO SAM SE ZA DAH, VLADALA JE PANIKA...": Princ William šokirao Veliku Britaniju, u tajnosti je prebolio koronu...

Britanski mediji pišu da je princ William koronavirus prebolio u aprilu, ali svoju dijagnozu odlučio je sakriti od nacije.

  • Šareni svijet

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

BBC piše da je princ u aprilu dobio pozitivan test na Covid-19 te da je odmah otišao u samoizolaciju, gdje su se o njemu brinuli kraljevski ljekari.

Navodno je princ odlučio da svoju dijagnozu neće podijeliti s Britancima kako ne bi uznemiravao javnost, jer je u to doba i njegov otac, princ Charles bio pozitivan na koronavirus.

Osim Charlesa, u to doba je i britanski premijer Boris Johnson bio pozitivan na Covid-19 pa je William smatrao da će u narodu nastati panika, jer su dva prestolonasljednika i premijer pozitivni na koronavirus.

Princ je, navodno, prilično loše podnio bolest.

Izvori kažu da se borio za dah i da je osoblje u palači bilo uspaničeno i da su se svi bojali.

William je ipak bio odlučan, navode izvori, da obavlja planirane zadatke od kuće pa je u aprilu obavio 14 angažmana putem videopoziva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...