SAVEZ PENZIONERA I POTOMAKA OJADIO DODIKOVOG GRADONAČELNIKA: "Mićo Mićić, jadov koji je spreman da, ZARAD FUNKCIJE, PRODA ne narod Semberije nego i SVOJE NAJROĐENIJE"

"Licemjerno ponašanje Miće Mićića, tog jadova koji je, izgleda, spreman da, zarad funkcije, proda ne narod Semberije nego i svoje najrođenije, samo je još jedan dokaz da nikome ne treba dozvoliti da ostane na bilo kojoj pojedinačnoj funkciji duže od dva mandata", poručili su iz Saveza penzionera i potomaka.

  • Politika

  • 03. Nov. 2020  03. Nov. 2020

  • 0

Savez penzionera i potomaka, kao politička organizacija koja učestvuje na lokalnim izborima 15. novembra, zabrinuta sve većim brojem kršenja izbornih pravila, prije svega od vladajućih stranaka, predvođenih SNSD-om, a koje svakodnevno objavljuju nevladine organizacije "Transparency International" i "Pod lupom", poziva Centralnu izbornu komisiju da to, u skladu sa svojim ovlaštenjima, sankcioniše.

Кao ilustracija koliko je postojeća, kako su je nazvali, kleptokratska i odnarođena vlast bahata i koliko je izgubila vezu s realnošću, navode skandalozno ponašanje jednog od Mićićevih podanika prema novinarki BN televizije, koja je došla da izvještava sa sjednice takozvanog Kriznog štaba u Bijeljini, a kojoj je svjedočila cjelokupna javnost.

"Licemjerno ponašanje Miće Mićića, tog jadova koji je, izgleda, spreman da, zarad funkcije, proda ne narod Semberije nego i svoje najrođenije, samo je još jedan dokaz da nikome ne treba dozvoliti da ostane na bilo kojoj pojedinačnoj funkciji duže od dva mandata", navode u saopštenju i dodaju da je to direktna posljedica politike Milorada Dodika, koji stalno svojim postupcima i izjavama dijeli i svađa narod, a političkim neistomišljenicima stavlja metu na čelo.

"Napad na našeg kandidata za gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića vatrenim oružjem mora biti hitno i najstrožije sankcionisan ili će se pokazati, po ko zna koji put, da su institucije policije, pravosuđa i sve ostale pod kontrolom diktatora Milorada Dodika", kaže se u saopštenju Saveza penzionera i potomaka.

Upućen je poziv građanima da masovno izađu na izbore i pokažu da se na plaše režima, piše TVBN.

"Ovim putem pozivamo građane da masovno izađu na izbore, da nenarodnom režimu pokažemo da su se preračunali i da nas ne mogu zaplašiti, a njima da razmisle o svojoj sudbini kad ih skinemo s vlasti", kaže se u saopštenju Saveza penzionera i potomaka, koji vodi Dragutin Ilić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...