KAKVA KARLEUŠA I BAKRAČI: Seksi Amerikanka žari i pali društvenim mrežama, a tek kad vidite šta objavljuje na Instagramu…

Prije nego što je krenula na fitness put, Chanel nije bila zadovoljna svojim izgledom.

  • Sex i grad

  • 06. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Chanel Renee Jansen američka je internetska zvijezda, fitness model i poduzetnica. Na društvenim mrežama aktivna je još od 2014. godine, objavljujući slike i videozapise svojih treninga i nevjerovatne tjelesne građe. Međutim, Chanel nije uvijek bila model kondicije kao danas.

Prije nego što je krenula na fitness put, Chanel nije bila zadovoljna svojim izgledom. Ona je s vremenom odlučila promijeniti svoju situaciju, te je napravila prvi korak odlaskom u teretanu. Uspjela je isklesati zavidnu tjelesnu građu, a danas inspiriše druge da učine isto.

Ovo su njezine najnovije fotografije s Instagrama.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...