SDA BRUTALNO RASPALILA PO PREDSJEDNIKU SDP-a: "Nikšić je antilider, neka objasni što su se direktori SDP-a opijali uz budžetski novac..."

Kantonalni odbor SDA Sarajevo ocjenjuje posljednje napade predsjednika SDP-a Nermina Nikšića kao očajničke izraze nemoći pred još jedan, sve izvjesniji izborni poraz SDP-a.

  • Mini market

  • 09. Nov. 2020  09. Nov. 2020

  • 0

- Nikšić je jedini predsjednik neke političke opcije koji je u više mandata izgubio sve izbore na kojima je nastupao. Najprije je poražen 2016. godine, zatim je poražen 2018. godine, jednako kao što će izgubiti i ove godine, ali i za dvije godine, kada će, nadamo se, i dalje biti predsjednik SDP-a - navode iz SDA.

Razlog tome, dodaju, nije slučajan.

- Nikšić je istinsko oličenje antilidera, rukovodilac bez istinske vizije i energije potrebne da se upravlja procesima. Upravo takav Nikšić je proizveo čitav niz svojih birokratskih kopija, lica bez vizije i harizme, kojima je jedini cilj uzurpirati direktorske fotelje i brinuti za svoj lični interes - navode u saopćenju i dodaju:

- Umjesto što upućuje klevete prema Stranci demokratske akcije, koja je simbol vrijednosti bh. patriota i temeljna snaga probosanskog korpusa, pozivamo Nikšića da objasni posljednje afere direktora SDP-a u Kantonu Sarajevo, za koje je dokumentovano da su lumpovali po kafanama plaćajući u kasne noćne sate budžetskim novcem alkohol i skupocjenu hranu, sa 20.000 KM samo u "Toplanama", čime su pokazali svoje pravo lice - stoji u saopćenju KO SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...