"DŽABA MILE 'PO*UŠI' TRUMPU…": Dragan Mektić jednom rečenicom demolirao Milorada Dodika…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 1

Tako je Mektić sinoć na Twitteru komentirao izjavu lidera SNSD-a i člana Predsjedništva Milorada Dodika, koji je u jeku predsjedničke kampanje u SAD-u poslao pismo sad već bivšem predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trumpu te najavio premještanje Ambasade BiH u Jerusalem.

"Nekoliko puta sam pisao Trumpu, nastavit ću i dalje da pišem. Potrebno je da se zna da ima jedna politika predsjednika u SAD-u, ali i ostaci koje predsjednik nije mogao pobijediti, duboku državu", rekao je tada Dodik.

- Džaba Mile "popuši" Trumpu, pobijedi Baden - tvitao je Dragan Mektić u komentaru na Dodikovo podilaženje Trumpu.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...