IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Sjećate li se Kristine Mandarine? Sada je plavuša, ne liči na sebe…

Iako su je, zapravo, proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se posljednjih mjeseci više fokusirala na 'popravak' lica.

  • Sex i grad

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 0

Otkad je prije godinu dana otkrivena na štandu mandarina u Zagrebu, Kristina Penava Mandarina (22) ne prestaje intrigirati javnost. Zadnje je nastupala u reality showu "Farma", ali pobjede se ipak nije domogla. To joj nije ni bio cilj, već dobra promocija.

Njezin fizički izgled zbog estetskih korekcija (i Photoshopa) mijenja se iz dana u dan, a Zagrepčanka je nekoć izgledala potpuno drugačije.

 alt Foto: Instagram

Ipak, nije smršavila redovnim i napornim vježbanjem. 

- Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - poručila je onima koji žele skinuti kilograme. 

alt Foto: Instagram

Danas prodavačica sa štanda ne krije da je povećavala grudi i usne, a ljetos je 'podizala' obrve u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji kako bi dobila željene 'mačkaste oči'. 

alt Foto: Instagram

Iako su je, zapravo, proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se posljednjih mjeseci više fokusirala na 'popravak' lica. Kaže da nije drastično promijenila izgled, već je za fotografije zaslužan i dobar Photoshop te filteri. 

alt Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...