PANIKA U REPUBLICI SRPSKOJ: Fudbaler, umjesto da bude u izolaciji, nastupio na utakmici...

Oglasio se i MUP Republike Srpske.

  • Hronika

  • 11. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 0

Službenici Policijske stanice Šekovići, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došli su do saznanja da je I. N. iz Šekovića nastupao na fudbalskoj utakmici koja se 8. novembra održala u Šekovićima, iako je posjedovao rješenje o izolaciji, izdato od Opštine Šekovići.

"Po prijavi su postupili policijski službenici PS Šekovići, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz ove policijske uprave apeluju na građane da se ponašaju odgovorno i da poštuju zaključke Štaba za vanredne situacije i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske kako bi spriječili da neodgovornim ponašanjem ugroze svoje, ali i zdravlje drugih ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...