I TARIK JE OSTAO U ČUDU: Takmičar zapeo na trećem pitanju u „Milijunašu“, da je ovo znao, uzeo bi veliki novac…

U najnovijoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" student iz Pule nije uspio dati tačan odgovor na jednostavno pitanje.

  • Show

  • 13. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 0

Takmičar Neven Milijić (27) iz Pule 'zapeo' je već na trećem pitanju.

- Nastavite niz! 31, 28, 31, 30, 31... - glasilo je pitanje, a odgovori su bili: 28, 29, 30 i 31. Ipak, nakon dužeg razmišljanja, odlučio se za 30 i pogodio.

alt 

Zatim je bez problema odgovorio na iduća pitanja, a džokera 'zovi' iskoristio je na pitanju: "Ko se na kraju karijere vratio u matični klub i osvojio naslov državnog prvaka?" Džoker mu je odmah rekao da je riječ o Dini Rađi, a Neven ga je poslušao i osvojio 8.000 kuna.

alt 

Iduće pitanje glasilo je: "Čija se kaciga i sablja čuvaju u bečkom Kunsthistorisches Museumu?" Takmičar se dvoumio i htio je iskoristiti džoker 'tri znalca', ali ipak je bez njihove pomoći pogodio da je riječ o Nikoli Šubiću Zrinskom i osvojio 16.000 kuna.

Deseto pitanje za 32.000 kuna glasilo je: "Koliko košta slanje obične razglednice unutar Republike Hrvatske?" Neven nije znao odgovor pa se obratio znalcima. Oni, također, nisu znali o kojem iznosu je riječ pa je natjecatelj iskoristio posljednji džoker koji je imao, pola-pola. Ostali su mu odgovori 3,30 kuna i 4,40 kuna. Odlučio je riskirati pa je odabrao 3,30 kuna i pogodio te je prešao drugi prag.

Pitanje za 64.000 kuna nije mu stvaralo probleme, jer je znao da se saudijska zastava nikad ne spušta na pola koplja. A onda je uslijedilo pitanje za 125.000 kuna: "Koje je glazbalo 1841. osmislio varaždinski skladatelj Ivan Padovec?" Nije znao da je riječ o gitari s dva vrata pa je odustao i otišao kući sa 64.000 kuna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...