JUTROS U ZAGREBU: Preminuo legendarni hrvatski pjevač, generacije su odrastale uz njegove hitove...

Slavonski muzičar proteklih mjeseci još je nekoliko puta operiran, a mada su se njegovi bližnji nadali da će sve krenuti nabolje, ljekari su ih u više navrata spremali i za ono najgore.

  • Kultura

  • 13. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 0

Umro je Krunoslav Kićo Slabinac. Muzičar je preminuo jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a, u kojoj je ležao već tri mjeseca.

Kićo je u bolnici početkom augusta završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile. Uprkos uspješnom zahvatu, tokom kojeg su mu ugrađene tri premosnice, oporavak se zakomplicirao, jer mu rana na prsnom košu nije zarastala kako treba.

Slavonski muzičar proteklih mjeseci još je nekoliko puta operiran, a mada su se njegovi bližnji nadali da će sve krenuti nabolje, ljekari su ih u više navrata spremali i za ono najgore. Iza Kiće su ostali njegovi neutješni sinovi Pavao (41) i Ivan (39), prijatelji i brojni obožavaoci.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...