IBRA SRUŠIO INSTAGRAM: Zlatan Ibrahimović objavio fotografiju iz djetinjstva, prvi put otkrio kako je izgledao njegov djed...

Zlatan je rođen 1981. u Malmou. Otac mu je Šefik Ibrahimović iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka iz hrvatskog sela Prkos pored Škabrnje.

  • Sport

  • 13. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 0

Zlatan Ibrahimović oduševio je i dirnuo obožavaoce objavom na Instagramu.

Svojih 45 milona pratilaca, ali i cijeli svijet, iznenadio je svojom fotografijom iz djetinjstva u društvu starog djeda.

"Balkanski korijeni", napisao je uz sliku koja je, očito, nastala na "ovim prostorima". To je jasno iz ambijenta, ali i bakine kape, koja je dio narodne nošnje u ovim krajevima.

Zlatan je rođen 1981. u Malmou. Otac mu je Šefik Ibrahimović iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka iz hrvatskog sela Prkos pored Škabrnje.

Čini se da je zbog spomenutog dijela narodne nošnje slika nastala upravo u zadarskom zaleđu. 

Z

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...