MINISTAR KENAN HRAPOVIĆ OČITAO LEKCIJU KRIVOKAPIĆU: „Osoba koja tvrdi da, vjerujući u nešto, ne može da bude zaražena, sama je saopštila da je bila zaražena“

Hrapović je pozvao državne zvaničnike i političke lidere da se obrate javnosti Crne Gore i pošalju poruke zdravstvenih vlasti i medicinskih radnika.

  • Regija

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović je, komentarišući izjavu mandatara Zdravka Krivokapića da sa pričešćem istom kašikom usred pandemije "nema nikakvih problema" te da se da se na taj način vjernici neće zaraziti ukoliko imaju vjeru, podsjetio je na to da je sam Krivokapić bio inficiran koronavirusom. 

- Osoba koja tvrdi da, vjerujući u nešto, ne može da bude zaražena, sama je saopštila da je bila zaražena koronavirusom - rekao je Hrapović na konferenciji za medije Nacionalnog koordinacionog tijela NKT.

Hrapović je pozvao državne zvaničnike i političke lidere da se obrate javnosti Crne Gore i pošalju poruke zdravstvenih vlasti i medicinskih radnika.

- Neka ukažu na ozbiljnost ove situacije i pozovu građane na striktno poštovanje mjera - poručio je Hrapović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...