JE LI OVO ZNAK DA JE PUKLA TIKVA: Fotografije sa Severininog Instagram profila otkrivaju sve, tu su Aki, Rade i Kemal, ali Igora nema nigdje…

Privatni život hrvatske pjevačice mjesecima je tema medija na Balkanu.

  • Estrada

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Severina i njezin brak s Igorom Kojićem vruća su tema medija u regiji, jer niko ne zna šta se tačno s njima događa, i to otkad se ona prije nekoliko mjeseci vratila iz Beograda u Zagreb.

Supružnici se od tada, navodno, nisu vidjeli, a javno su komunicirali tek nekoliko puta preko društvenih mreža, ali se zajedno nigdje nisu pojavljivali.

Izvor: Instagram

Zanimljivo je da na Severininom Instagram profilu nema niti jedne fotografije Igora Kojića, a zli jezici su to jedva dočekali…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...