DIJAMANTI SU VJEČNI: Prsten kojim je NBA košarkaš zaprosio bivšu striptizetu srpskih korijena, košta vrtoglavih…

Usput se pohvalio na društvenim mrežama kako je ona pristala na udaju.

  • Show

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Košarkaš LA Clippersa Paul George (30) nedavno je zaprosio dugogodišnju partnericu, bivšu striptizetu srpskih korijena Danielu Rajić (29). 

alt Foto: Instagram

Usput se pohvalio na društvenim mrežama kako je ona pristala na udaju. Sve su 'začinili' balonima, cvijećem, šampanjcem i slasticama, a fanovi nisu mogli da ne primijete veličinu zaručničkog prstena. U međuvremenu je 'procurila' informacija o njegovoj vrijednosti.

alt Foto: Instagram  

- Čini se da je ovaj prsten dijamant visokog sjaja od 3 karata, blistavog reza, velike okrugle aureole - rekao je za Page Six Andrew Brown, ekspert za prodaju zaručničkog prstenja.

alt

Foto: Instagram

Dodao je kako je vrijednost prstena između 50 i 55 hiljada dolara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...